'Supporters van Feyenoord welkom in Rome'

'Supporters van Feyenoord welkom in Rome'

Supporters van Feyenoord zijn gewoon welkom tijdens de uitwedstrijd tegen AS Roma. Verschillende Italiaanse media maken zojuist melding dat er geen reisverbod ingesteld gaat worden. De lokale autoriteiten zijn namelijk bang dat supporters dan alsnog gaan afreizen naar Rome om problemen te veroorzaken. Een herhaling van Napoli - Eintracht Frankfurt moet voorkomen worden.

Supporters van Eintracht Frankfurt waren niet welkom tijdens de uitwedstrijd in de UEFA Champions League. De Duitsers waren het daar niet mee eens en maakten alsnog de trip naar Napels. Uiteindelijk braken er ongeregeldheden uit in de stad, en de lokale autoriteiten willen dit scenario nu voorkomen. Bovendien is Italië van plan om zich kandidaat te stellen voor het EK in 2032 en wil het voorkomen dat het opnieuw in een discussie raakt met de UEFA.

Voor supporters van Feyenoord betekent dit goed nieuws. Tijdens de uitwedstrijd op donderdag 20 april in het Olympisch Stadion Rome zijn duizenden supporters welkom in het uitvak. Het is nog niet bekend hoeveel kaarten er beschikbaar komen. Feyenoord heeft het nieuws uit de Italiaanse media nog niet officieel bevestigd. Gisteren werd bekend dat supporters van AS Roma gewoon welkom zijn in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties