AS Roma-supporters lopen warm voor duel met Feyenoord

AS Roma-supporters lopen warm voor duel met Feyenoord

Supporters van AS Roma tonen massaal belangstelling voor het duel tegen Feyenoord. De afgelopen dagen waren seizoenkaarthouders in de gelegenheid om een kaart te kopen voor de wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League. Vandaag ging de vrije verkoop van start.

Seizoenkaarthouders hebben in totaal 40.000 kaarten gekocht. Tijdens de start van de vrije verkoop stonden er nog eens 16.000 aanhangers van de Italiaanse club in de wachtrij. De verwachtingen zijn dan ook dat het Stadio Olimpico volledig wordt uitverkocht.

Het stadion van AS Roma biedt plaats voor iets meer dan 70.000 supporters. De ploeg van Jose Mourinho kan dus op maximale steun rekenen. De wedstrijd in De Kuip wordt gespeeld op 13 april om 18:45 uur en de uitwedstrijd staat op 20 april om 21:00 uur op het programma.

UPDATE * AS Roma - Feyenoord volledig uitverkocht
De thuiswedstrijd van AS Roma tegen Feyenoord is uitverkocht. In totaal stonden er nog ruim 20.000 supporters van de Italiaanse club in de wachtrij die er niet in zijn geslaagd om een kaart te kopen. Het Europese duel leeft dus enorm in Rome.

Of er Feyenoord-supporters aanwezig mogen zijn is nog niet duidelijk. Het uitvak is nog wel beschikbaar voor supporters. De komende weken moet meer duidelijkheid komen. De burgemeester van Rome heeft al aangegeven te hopen op een reisverbod voor supporters van Feyenoord.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties