'Supporters van AS Roma gewoon welkom in De Kuip'

'Supporters van AS Roma gewoon welkom in De Kuip'

Feyenoord is niet van plan om supporters van AS Roma te weren, zo weet 1908.nl. Supporters van de Rotterdamse club zijn mogelijk niet welkom tijdens de uitwedstrijd voor de kwartfinales van de Europa League. De mogelijke maatregelen moeten geen gevolgen hebben voor de thuiswedstrijd.

Als er inderdaad een verbod komt op uitsupporters voor Feyenoord, zullen de Italiaanse supporters nog steeds welkom zijn in Rotterdam. Feyenoord wil namelijk het goede voorbeeld geven en is van mening dat uitsupporters altijd welkom moeten zijn bij een voetbalwedstrijd.

Feyenoord heeft een delegatie naar Italië gestuurd om te overleggen over het al dan niet toelaten van uitsupporters tijdens de wedstrijd in Rome. Voor AS Roma is de komst van de supporters van Feyenoord geen probleem, maar de burgemeester van Rome heeft een reisverbod aangevraagd. Hij wil de stad en de bevolking beschermen tegen eventuele ongeregeldheden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties