Supporters steunen Feyenoord zondagmiddag vanaf het voorplein

Supporters steunen Feyenoord zondagmiddag vanaf het voorplein

Feyenoord neemt het zondagmiddag in een lege Kuip op tegen PEC Zwolle. Het demissionaire kabinet staat tot 4 december geen publiek toe in de Nederlandse stadions. De Noordzijde roept supporters op om zondagmiddag naar het voorplein van De Kuip te komen om zo het elftal van buitenaf te kunnen steunen.

''De stadions zijn tot onvrede van iedere voetballiefhebber (tijdelijk) weer gesloten voor supporters. Dat kan en mag ons er niet van weerhouden om onze club te ondersteunen. Daarom willen we iedereen oproepen om aanstaande zondag naar het voorplein te komen om de spelers van buitenaf te ondersteunen. Als we hard genoeg zingen speelt het elftal zoals altijd weer met een Twaalfde Man! Wij regelen een oldskool radioverslag, dus de wedstrijd is ook te volgen. Tot zondag, 14:00 voorplein bij de STADION FEYENOORD letters!'', laat De Noordzijde via social media weten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties