Supporters eren Kiprich met fraai spandoek op Varkenoord

Supporters eren Kiprich met fraai spandoek op Varkenoord

József Kiprich is zondag als eregast aanwezig bij het duel van Feyenoord tegen FC Twente. Supporters van de Rotterdammers hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om de populaire oud-spits met de bijnaam "Tovenaar van Tatabánya" extra in het zonnetje te zetten. Het sfeerteam pakte uit met een schitterend spandoek, dat op de tribunes van het jeugdcomplex onthuld werd.

Diverse iconen van Feyenoord zijn aanwezig om Kiprich nog eens de hand te schudden. De Hongaar is speciaal in Nederland om nog eens De Kuip met eigen ogen te aanschouwen. Onder andere Willem van Hanegem is aanwezig om de voormalig aanvaller van de Rotterdammers welkom te heten. Supporters pakten ook flink uit door Kiprich ruim voor de wedstrijd te eren op Varkenoord. Kiprich zal voorafgaand het duel tegen FC Twente ook op het veld verschijnen.

De Tovenaar van Tatabánya groeide bij Feyenoord uit tot een waar icoon in de jaren negentig en wist één keer landskampioen te worden in Rotterdam en won vier keer de KNVB Beker. Kiprich start zijn carrière bij jeugdliefde FC Tatabánya, waarna hij gedurende zes seizoenen zijn mooiste tijd beleefd bij Feyenoord. In een tijd dat de ene spits na de andere mislukt, weet hij uit te groeien tot een ware publiekslieveling en boegbeeld van de jaren negentig.


Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties