Supporter Klaas traint mee met Feyenoord: ''Mooiste dag van mijn leven''

Feyenoord heeft opnieuw een supporter laten meetrainen. Maandagochtend verscheen de 54-jarige Klaas Kuizenga op het trainingsveld van de Rotterdammers. De amateurscheidsrechter uit Kampen won een prijsvraag en stond tussen Bart Nieuwkoop en Igor Paixão.

''Ik heb samen met Thomas van den Belt ontbeten, die komt ook uit Kampen, dus dat was leuk'', blikt Kuizenga terug in gesprek met RTV Rijnmond. ''De keuze was heel groot, je kon van alles kiezen.'' Kuizenga kreeg dezelfde behandeling als de spelers, dus ook werden de spieren losgemaakt door de fysiotherapeut voordat hij op het trainingsveld verscheen.

''De training kon ik best volgen, ik kan het iedereen aanraden", zegt Klaas. "Ik zal morgen vast spierpijn hebben, maar ik hoef geen vrije dag aan te vragen.'' Klaas nam deel aan de warming-up en besloot daarna als scheidsrechter tijdens het trainingspartijtje verder te gaan. ''Ik ben al wat ouder. Het was echt de mooiste dag van mijn leven.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties