Supporter Daniël traint mee met Feyenoord: ''Droom die uitkomt''

Vandaag was een bijzondere dag voor een supporter van Feyenoord. Daniël mocht meetrainen met de eerste selectie van Feyenoord.

"Ja bizar. Het is echt een droom die uitkomt", vertelt Daniël in gesprek met RTV Rijnmond. "Als een klein kind dat voor het eerst naar Disneyland gaat, zo voel je je. De ene dag zit je met je eigen voetbalteam in de kleedkamer, de volgende dag aan de ontbijttafel met mensen die je eigenlijk alleen op tv ziet. Of in De Kuip."

"De trainer kwam vanochtend gelijk naar me toe om me welkom te heten. Hij grapte al dat ze nog een linksbuiten zochten. Een heel open persoon, ik denk dat hij heel eerlijk is. Hij behandelt je als mens, hartstikke fijn."

Daniël is zelf actief in de kelderklasse. Het was dus aanpoten vandaag. ''Ik ben kapot. In het krachthonk gebruikte ik spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had. En op het veld gaat het supersnel, je hebt geen tijd om een balletje aan te nemen.''

Dat Feyenoord afgelopen zondag van Ajax wist te winnen was voor Daniël dubbel goed nieuws. "Ik hoopte dat ze zouden winnen, zodat ik niet mee hoefde te doen aan een straftraining vandaag. Dan had ik morgen helemaal niet meer kunnen werken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties