Sturing niet blij met Feyenoord-aanwinst Hadj-Moussa: ''Dat stoort me mateloos''

Sturing niet blij met Feyenoord-aanwinst Hadj-Moussa: ''Dat stoort me mateloos''

Vitesse leeft onder hoogspanning toe naar het duel van aankomend weekend tegen NEC Nijmegen. Trainer Edward Sturing is niet te spreken over Anis Hadj-Moussa. De kersverse aanwinst van Feyenoord speelt tot het einde van het seizoen voor de Arnhemmers, maar wekt de laatste weken vooral irritatie op bij Sturing.

''Hij heeft zich vanochtend om half elf ziek gemeld. Dat is twee uur te laat. Ik vind ook dat hij met andere dingen bezig is dan Vitesse. Daarnaast is hij al een paar keer te laat gekomen. Dat stoort me mateloos'', vertelt Sturing tijdens het persmoment tegenover Omroep Gelderland.

Hadj-Moussa heeft afgelopen week een medische keuring bij Feyenoord doorstaan en akkoord bereikt over een contract voor vijf seizoenen. Sturing heeft niet het idee dat Vitesse daardoor op nummer 1 staat bij de 22-jarige buitenspeler. De kans is dan ook groot dat Hadj-Moussa genoegen moet nemen met een plek op de bank, als hij fit genoeg is om minuten te maken.

''Ik vind dit niet goed. Ik ben er boos over. Want hij was vorige week ook al een keer te laat. Dat begint me te storen. Ik ben met dit soort zaken klaar. Vitesse strijdt tegen degradatie. Ik moet jongens hebben, die ervoor gaan. Die voor Vitesse strijden en de club in de eredivisie willen houden. Het gaat mij om gedrag en ik wil energie zien bij iedereen. De wil om die wedstrijd te winnen. De derby is voor Vitesse gewoon heel erg belangrijk. Vedetteneigingen wil ik dit op voorhand niet noemen. Naïef wel.''

Sturing erkent dat het momenteel onrustig is bij Vitesse en kan de situatie rondom Hadj-Moussa er niet bij hebben. Het is zelfs de vraag of de nummer zeventien het seizoen wel kan afmaken. De financiële problemen zijn groot. ''We liggen onder een vergrootglas en het wordt steeds erger. De directie is deze week heel duidelijk geweest. We staan er heel slecht voor. Daar ben ik wel echt van geschrokken. Ik wist niet dat het zo erg was.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties