Streuer: ''Ze weten niet waar ze over praten''

Streuer: ''Ze weten niet waar ze over praten''

De geluiden dat Feyenoord en FC Twente een akkoord naderen kloppen niet. Ramiz Zerrouki staat in de concrete belangstelling van de Rotterdammers en hebben een eerste bod uitgebracht. De Tukkers hebben de aanbieding afgewezen en daarna niks meer gehoord uit De Kuip.

''Feyenoord heeft zich nog niet gemeld met een tweede bod bij Twente'', vertelt technisch directeur Jan Streuer in gesprek met journalist Leon ten Voorde. De verhalen in de uitzending van VTBL kloppen feitelijk niet. ''Ze weten niet waar ze over praten. Het is momenteel rustig bij FC Twente.''

Zerrouki heeft eerder wel aangegeven dolgraag naar Feyenoord te willen. De 24-jarige middenvelder wil spelen onder Arne Slot en met de Rotterdammers de groepsfase van de Europa League in. Zerrouki liet doorschemeren al met de trainer te hebben gesproken over zijn mogelijke rol in het elftal.

De grote vraag is of FC Twente wil meewerken aan een uitgaande transfer nu het seizoen begonnen is. De Tukkers vragen een bedrag van rond de tien miljoen euro en Feyenoord heeft een eerste bod gedaan van rond de vijf miljoen euro.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties