'FC Twente wil Zerrouki niet verkopen en komt niet met tegenvoorstel'

'FC Twente wil Zerrouki niet verkopen en komt niet met tegenvoorstel'

Feyenoord lijkt niet meer te hoeven rekenen op de komst van Ramiz Zerrouki. Nadat zijn club FC Twente het eerste bod van de Rotterdammers heeft afgewezen, is de club niet met een tegenvoorstel gekomen. Dat schreef RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing.

Eerder deze week werd duidelijk dat Feyenoord een officieel bod had uitgebracht van zo'n vijf miljoen euro. FC Twente had al aangegeven de middenvelder meer waard te vinden, maar volgens RTL 7 zouden beide clubs nog wel in gesprek gaan. Technisch directeur Jan Streuer zou daar echter niet op zitten te wachten en heeft tegenover Van Wissing aangegeven geen contact meer met Feyenoord te hebben.

Het nieuws zal vooral een klap zijn voor Zerrouki zelf. De middenvelder gaf eerder deze week een interview aan RTL 7 waarin hij duidelijk maakte erg graag de stap naar Feyenoord te willen zetten. Hij riep Twente zelfs op om met hem mee te denken, maar daar geeft de club dus geen gehoor aan.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties