'Stengs bereikt akkoord met Feyenoord'

'Stengs bereikt akkoord met Feyenoord'

Calvin Stengs heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord over een contract voor vier seizoenen, zo meldt De Telegraaf. De krant meldt dat een telefoontje van trainer Arne Slot voldoende was om Stengs te overtuigen om zijn carrière niet voort te zetten in België, maar in De Kuip.

Feyenoord en Stengs hebben maandagochtend een mondeling akkoord weten te bereiken. Op vrijdag leek het er nog op dat de aanvaller de overstap ging maken naar Royal Antwerp FC. De Belgen waren nagenoeg akkoord met OGC Nice over de transfersom van zes miljoen euro vast, maximaal één miljoen euro aan bonussen en een doorverkooppercentage (dertig procent).

Royal Antwerp FC had vervolgens moeite om tot een persoonlijk akkoord te komen met Stengs. De aanvaller wilde niet inleveren, en daarom hikte technisch directeur Marc Overmars echter tegen het bruto jaarsalaris van 2,5 miljoen euro aan. Zondagavond waren de Belgen bereid om aan de eisen te voldoen, maar dat was te laat. In Rotterdam wordt hij met een netto jaarsalaris van 1,25 miljoen euro een van de grootverdieners.

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties