Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november

De winterstop is aangebroken en dat betekent dat we de balans van de afgelopen maand weer kunnen gaan opmaken. Om tot de genomineerden voor de FR12 Speler van de Maand november te komen, gebruiken we de spelers die het hoogst werden beoordeeld door de bezoekers van deze site én minimaal de helft van de wedstrijden speelden. Stemmen op jouw FR12 Speler van de Maand november kan via de poll in dit artikel.

Feyenoord kende een uitstekende maand waarin alle vier de wedstrijden werden gewonnen. Eerst werd Europese overwintering veiliggesteld tegen Lazio (1-0), voordat de overwinningen op FC Volendam (0-2), SC Cambuur (1-0) en Excelsior (5-1) de ploeg van Arne Slot tot Herfstkampioen kroonden. De meeste spelers van Feyenoord gaan de komende periode genieten van een welverdiende vakantie, terwijl Alireza Jahanbakhsh, Sebastian Szymański en Justin Bijlow op het WK actief zullen zijn.

De spelers die in november het hoogst werden beoordeeld door de leden van FR12.nl zijn Bijlow (8.1), Gernot Trauner (7.5), Dávid Hancko, Szymański, Orkun Kökcü en Quilindschy Hartman (allen een 7.2). In totaal werd er ruim 52 duizend keer gestemd na de vier wedstrijden in november.

Mijn FR12 Speler van de Maand november is...

Bijlow
Lang leek het erop dat het niet ging gebeuren, maar vorige week vrijdag ontving de 24-jarige doelman dan eindelijk het goede nieuws. Bijlow werd – samen met concurrenten Remko Pasveer en Andries Noppert – opgenomen in de definitieve WK-selectie van Oranje en bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op het eindtoernooi in Qatar. De keeper eindigt de maand november met het hoogste gemiddelde (8.1) van alle spelers van Feyenoord en werd na de wedstrijd tegen Lazio verkozen tot Man of the Match. Het laagste cijfer dat hij de afgelopen maand kreeg was een 7.6.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november

Trauner
De Oostenrijker eindigt sinds zijn komst naar Feyenoord vrijwel altijd bij de laatste drie spelers in de strijd om de Speler van de Maand-verkiezing. Trauner was ook in de laatste wedstrijden vóór de winterstop nauwelijks op een foutje te betrappen en behaalde de afgelopen maand een 7.5 gemiddeld. Met een 7.3 als laagste cijfer in november blijft de dertigjarige verdediger zijn waarde bewijzen in de defensie van Slot. Trauner werd in augustus en oktober al uitgeroepen tot de beste speler van de maand.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november

Hancko
Ook zijn collega-verdediger, Hancko, eindigt sinds afgelopen zomer eigenlijk altijd bij de laatste drie spelers. De 24-jarige Slowaak is sinds zijn komst onomstreden in de Rotterdamse verdediging en bewijst keer op keer een uitstekende aankoop te zijn. Hancko eindigt november met een 7.2 gemiddeld en werd in september verkozen tot de FR12 Speler van de Maand.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november

Szymański
De middenvelder mag zich net als Bijlow en Jahanbakhsh gaan opmaken voor het WK in Qatar. De 23-jarige Pool reist in uitstekende vorm af naar het Midden-Oosten, nadat hij drie keer wist te scoren in de laatste vier wedstrijden. Feyenoord kan Szymański aan het einde van het seizoen voor tien miljoen euro definitief overnemen van het Russische Dinamo Moskou.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november

Kökcü
Ondanks zijn stabiele spel van de afgelopen anderhalf jaar is Kökcü nog nooit uitgeroepen tot de FR12 Speler van de Maand. De 21-jarige Turks international hoopt daar nu verandering in te brengen en zijn prestaties in november geven hem daar alle reden toe. Kökcü scoorde in de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior twee keer, waaronder een knappe vrije trap. Daarnaast is de aanvoerder van groot belang in de opbouw van de Rotterdammers én groeide hij onlangs uit tot de duurste Feyenoorder ooit met een marktwaarde van ruim dertig miljoen euro.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november

Hartman
Voor de 21-jarige linksback was november in alles een topmaand. Hartman vierde zijn verjaardag, veroverde een basisplaats, scoorde zijn eerste doelpunt in dienst van Feyenoord én verlengde zijn contract. De jeugdexponent van de Rotterdammers werd na zijn optreden tegen Cambuur uitgeroepen tot Man of the Match en eindigt november met een 7.2 gemiddeld.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand november
Speler Basisplaats Man of the Match Gemiddelde
Bijlow 4 2 8.1
Trauner 4 0 7.5
Hancko 4 0 7.2
Szymański 4 0 7.2
Kökcü 4 1 7.2
Hartman 3 1 7.2
Paixão 4 0 6.4
Gimenez 1 0 6.3
Geertruida 4 0 6.1
Timber 4 0 6.0
Dilrosun 4 0 5.9
Danilo 3 0 5.5
López 1 0 5.2
Lees meer over
Justin Bijlow Orkun Kökcü Gernot Trauner FR12 Speler van de Maand Dávid Hancko Sebastian Szymanski Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties