Stelling: Slot moet weer kiezen voor Pedersen

Stelling: Slot moet weer kiezen voor Pedersen

Trainer Arne Slot kiest de laatste weken voor Lutsharel Geertruida. De verdediger doet het meer dan uitstekend als rechtsachter, maar toch blijft de roep om Marcus Holmgren Pedersen aanwezig. De Noor moet genoegen nemen met een plek op de bank en met invalbeurten.

Afgelopen weekend tegen AZ viel Pedersen goed in, analyseerde Rory de Groot in Feyenoord TV. ''Toen Pedersen er in de tweede helft inkwam was daar veel meer dynamiek, werd het daar veel meer breed gehouden en was er veel meer diepgang. Met name door Pedersen die er ook vaak goed doorheen kwam.''

Slot verklaarde eerder al zijn keuze voor Geertruida. De trainer is van mening dat 21-jarige verdediger beter tot zijn recht komt wanneer je veel moet opbouwen. ''Marcus is meer een type dat er constant overheen dendert.'' Vaak graven tegenstanders zich in tegen Feyenoord. ''Dan heeft Marcus niet zo heel veel ruimte meer om er overheen te gaan en heb je iets meer aan een speler die vorm kan geven aan de opbouw.''

Ook zaterdagavond in De Kuip is de verwachting dat FC Groningen niet vol op de aanval gaat spelen. De ruimtes zijn dus minimaal. Moet Slot toch kiezen voor Pedersen of vasthouden aan Geertruida? Stem hieronder.

Slot moet weer kiezen voor Pedersen
Lees meer over
Lutsharel Geertruida Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties