Stadionspeaker Lars beleefde topdag: "Peter Houtman mag me altijd bellen"

Bij afwezigheid van Peter Houtman was supporter Lars de Klein zondagmiddag eenmalig stadionspeaker bij Feyenoord. Zo enthousiast als hij die rol vervulde, zo enthousiast sprak hij na afloop ook met RTV Rijnmond.

"In één woord: super", beschreef Lars zijn dag. "Deze ervaring neem ik voor de rest van mijn leven mee. In het dagelijks leven sta ik voor de klas en probeer ik voor de kinderen enthousiast te doen. Als ik dan deze kans krijg, dan gooi ik dat enthousiasme hier ook erin."

Natuurlijk droeg ook het resultaat bij aan een onvergetelijke dag, al leek het daar aanvankelijk niet op. "Ik was even bang dat ik alleen maar doelpuntenmakers van FC Utrecht mocht omroepen. Je zag gelukkig dat we gedurende de wedstrijd beter werden. Dat ze het dan omdraaien tot 4-2, is echt super."

Wel ging het even mis bij de wissels van Feyenoord. "Dat was een en al hectiek aan onze kant. Ik kreeg door dat Marcos López erin kwam, dus dat gooide ik erin. Gelukkig werd ik door het publiek om me heen gecorrigeerd dat toch echt Ondrej Lingr erin kwam. Uiteindelijk is het goedgekomen, maar ik weet wel dat ik in mijn eigen voetbalteam voortaan de wissels mag omroepen", grapte hij.

Of de rol van stadionspeaker voor Lars voor herhaling vatbaar is? "Peter Houtman is natuurlijk een icoon van Feyenoord, dus hij moet dit natuurlijk altijd doen. Maar hij mag me altijd bellen, want ik vond het echt een fantastische ervaring."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties