''Als Peter er ooit de brui aan geeft, hebben we al een opvolger''

''Als Peter er ooit de brui aan geeft, hebben we al een opvolger''

Feyenoord-supporter Lars de Klein was zondagmiddag stadionspeaker tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Rotterdammers zochten eenmalig naar een vervanger van Peter Houtman en uit de honderden inzendingen werd De Klein gekozen.

Het doel van De Klein was om het publiek op te zwepen, en daar slaagde hij goed in. Hoewel niet alles vlekkeloos verliep, zijn de reacties op de diverse socialemediaplatforms overwegend positief. De supporters konden ook de humor wel inzien toen De Klein Ondřej Lingr aanzag voor Marcos Lopez en Ayase Ueda twee keer aankondigde.

"Als Peter er ooit de brui aan geeft, hebben we al een opvolger," reageert een supporter op X. "Hij doet het goed, hij mag blijven!" Een andere supporter is even positief: "Lars mag vaker terugkomen hoor! Kan Peter zo af en toe eens een vrije dag nemen of gewoon supporter zijn." Een ander voegt toe: ''In tegenstelling tot anderen vond ik die stadionspeaker wel voor een keertje best. Een beetje passie erbij, heb er af en toe best om kunnen lachen.''

Reactie Slot
Trainer Arne Slot werd tijdens het persmoment gevraagd hoe de vervanger van Peter Houtman het deed. "Dat is ook wel eens iets nieuws dat je als trainer iets moet vinden van de stadionspeaker. Grappig genoeg ben ik altijd bezig met het creëren van sfeer voor de wedstrijd in het stadion. Dus welke liedjes, niet dat ik dat wil bepalen, maar laten we wel helder hebben hoe we die sfeer erin kunnen krijgen.''

"Dus die tu-tu-tu-tu-du daar zit ik nog wel altijd even bovenop, dat die er nog even is. Maar die was vandaag misschien minder nodig, omdat na het enthousiasme van de stadionspeaker de sfeer er sowieso wel in zat," Slot zag er wel zijn voordeel in, maar wil ook niet te zwaar tillen aan een uitstekende sfeer in De Kuip. "De sfeer was zo goed zelfs, dat we na een minuut al met 1-0 achterstonden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties