'Spartak Moskou wil Til niet verhuren'

'Spartak Moskou wil Til niet verhuren'

Spartak Moskou staat alleen open voor een verkoop van Guus Til, zo melden bronnen aan 1908.nl. Feyenoord kan dus niet opnieuw aankloppen bij de Russen om de middenvelder voor één seizoen te huren.

De toekomst van Til is daardoor nog onzeker. Vanwege de huidige situatie in Rusland is het nog niet duidelijk of de aanvallende middenvelder wil en kan terugkeren naar Spartak Moskou. Til beschikt nog over een contract tot medio 2024 en heeft een marktwaarde van ruim zeven miljoen euro.

Guus Til liet eerder in gesprek met RTV Rijnmond weten graag bij Feyenoord te willen blijven, maar dat lijkt er niet meer in te zitten. ''Het is een onzekere situatie en dat vind ik wel vervelend. Zorgen is een groot woord, maar ik denk er wel eens over na. Ik heb het naar mijn zin hier en een geweldig seizoen gehad. Als ik me daarop ga focussen kan de klap hard zijn als er iets anders beslist wordt, omdat het niet in mijn handen ligt.''

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties