'Feyenoord hoopt op nieuwe huurdeal Til; concurrentie uit Engeland en Duitsland'

'Feyenoord hoopt op nieuwe huurdeal Til; concurrentie uit Engeland en Duitsland'

Het is al langer bekend dat Feyenoord dolgraag door wil met Guus Til. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen 21 keer scoorde in 44 wedstrijden, is echter afhankelijk van de plannen van Spartak Moskou en de situatie in Rusland.

Als het aan de Rotterdammers ligt speelt hij ook volgend seizoen in De Kuip. "Daar wordt ook over gesproken door het management van Til met Spartak Moskou'', zegt Mike Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. ''Alleen als Spartak de kans heeft om hem te verkopen, niemand weet hoe die situatie is en wat Spartak wel en niet mag, dan is de kans klein dat hij bij Feyenoord blijft.''

De Rotterdammers ervaren echter concurrentie uit de Premier League en de Bundesliga. De clubs uit die competities willen Til kopen, voor Feyenoord lijkt financieel gezien alleen een huurconstructie mogelijk. ''Het is voor Feyenoord te hopen dat Spartak niet mag verkopen in het kader van allerlei restricties tegen Rusland.'' Ook Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en Tyrell Malacia kunnen na dit seizoen hogerop. ''Het is prachtig voor Feyenoord na zo'n goed seizoen, want dan komen spelers in de etalage te staan'', aldus de Ajax-watcher over de club die wél nog actief is in Europa.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties