'Sparta Praag geeft Feyenoord toestemming voor medische keuring'

'Sparta Praag geeft Feyenoord toestemming voor medische keuring'

Dávid Hancko is inderdaad onderweg naar Feyenoord, zo bevestigen Feyenoord-watchers Martijn Krabbendam en Mikos Gouka. De 24-jarige centrale verdediger gaat vandaag nog medisch gekeurd worden door de Rotterdammers.

Wanneer Hancko de medische keuring doorstaat gaat de centrale verdediger de dertiende aanwinst worden van de Rotterdammers. De komst van de international van Slowakije mag worden gezien als een enorme stunt. Hancko is een verdediger die past in het spelsysteem van Feyenoord en beschikt over veel snelheid.

Onder meer West Ham United FC volgde de linkspoot nadrukkelijk, maar hij kiest nu voor een overstap naar De Kuip. Hancko heeft al een persoonlijk akkoord bereikt over een meerjarig contract. Het is niet bekend hoeveel Feyenoord uiteindelijk overmaakt om het tot medio 2024 lopende contract af te kopen. Bedragen tussen de zes en tien miljoen euro worden genoemd in buitenlandse media.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties