'Spannende uren voor Feyenoord: Streuer zegt niet direct nee'

'Spannende uren voor Feyenoord: Streuer zegt niet direct nee'

FC Twente neemt de hernieuwde belangstelling van Feyenoord voor Ramiz Zerrouki dit keer zeer serieus, zo meldt de NOS. Technisch directeur Jan Streuer neemt de tijd om het voorstel van de Rotterdamse club te bekijken.

''Waar technisch directeur Jan Streuer de eerdere biedingen van Feyenoord resoluut van tafel veegde, lijkt hij de laatste toenadering wel serieus te nemen'', concludeert het medium na vragen over Zerrouki. ''Hij zegt nu niet op voorhand nee.'' Een flinke omslag van FC Twente, dat de afgelopen maanden direct de media opzocht om een mogelijke transfer tegen te spreken.

Maandagavond werd bekend dat Feyenoord van plan is het eigen transferrecord te verbreken. De stadionclub denkt dit keer met acht miljoen euro wel een akkoord te bereiken met FC Twente. De 24-jarige middenvelder heeft er nooit een geheim van gemaakt een overstap te willen maken naar De Kuip. Afgelopen weekend is bij Zerrouki nog meer het idee ontstaan met Feyenoord kampioen van Nederland te kunnen worden.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties