Spanjaard fluit duel van Feyenoord in Rome

Spanjaard fluit duel van Feyenoord in Rome

De UEFA heeft Jesús Gil Manzano aangesteld voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. De 40-jarige Spanjaard wordt bijgestaan door zijn landgenoten Diego Barbero en Ángel Nevado tijdens de tussenronde van de Europa League.

De vierde official is Juan Martínez Munuera en Alejandro Hernández dient als videoscheidsrechter. De VAR wordt bijgestaan door Guillermo Cuadra. Het duel tussen AS Roma en Feyenoord wordt gespeeld in het Stadio Olimpico en begint donderdagavond om 21:00 uur.

Manzano floot dit seizoen 21 wedstrijden, waaronder twee in de groepsfase van de Champions League. De scheidsrechter had de leiding over de duels tussen PSG en Dortmund en AC Milan en PSG. Daarnaast floot hij dit seizoen de kraker tussen FC Barcelona en Real Madrid.

Shakhtar Donetsk en Manchester United
In de 21 wedstrijden deelde Manzano 87 gele kaarten uit en stuurde hij een keer een speler met rood van het veld. Het is niet de eerste keer dat Manzano de leiding heeft over een duel van Feyenoord. Hij floot de gewonnen wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk (7-1) en Manchester United (1-0) in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties