Jans bevestigt: Zerrouki niet naar Feyenoord

Jans bevestigt: Zerrouki niet naar Feyenoord

Ramiz Zerrouki begint in de basis bij FC Twente. De Tukkers nemen het om 21:00 uur op tegen Excelsior in de Eredivisie en de middenvelder staat aan de aftrap in de De Grolsch Veste. Nu kunnen we dan echt stellen: Zerrouki komt niet naar Feyenoord en de soap is hiermee ten einde.

FC Twente-watcher Leon ten Voorde was te gast in het voetbalpraatprogramma FC Afkicken om duiding te geven over de laatste berichtgeving rondom Zerrouki. Bij de Tukkers was eigenlijk al duidelijk dat de middenvelder geen transfer meer zou gaan maken. ''Eigenlijk was het vorige week al bekend. Toen vertelde Jan Streuer dat er na de wedstrijd tegen Fiorentina niks meer te halen valt bij Twente. 'Dan doen we geen zaken meer'.''

''Dat hebben ze gecommuniceerd met kamp Zerrouki en vanaf dat moment was de deur eigenlijk al dicht'', vervolgt de journalist van Tubantia. ''Dan komen in de loop van de dag berichten online dat Feyenoord nog een poging doet, maar de deur is eigenlijk al sinds afgelopen donderdag dicht.'' Feyenoord heeft een eerste bod gedaan van 4,5 miljoen euro, zo meldden diverse media.

''Iedereen weet altijd bedragen te noemen. Ik vraag me dan altijd 'hebben die mensen bij de onderhandelingen gezeten?' af. Ik in ieder geval niet. Waar ik vanuit ga is dat het verschil om miljoenen gaat. Het eerste bod van Feyenoord is meteen terzijde geschoven. Ik citeer Twente, voordat ik allemaal woedende Feyenoorders op Twitter krijg, iets dat de laatste tijd veel is gebeurd. Ik breng hoe Twente het vertelt heeft: Twente heeft een maand lang niks van Feyenoord gehoord na het eerste bod.''

Ron Jans bevestigt dat Zerrouki bij FC Twente blijft
''Ik ben als trainer hartstikke blij dat Zerrouki bij ons blijft", vertelt de coach van FC Twente in gesprek met ESPN, die niet vreest voor teleurstelling bij de de middenvelder. De Algerijn wilde namelijk zelf dolgraag de overstap maken naar De Kuip. ''Er is nu duidelijkheid. Dat is voor hem en ons makkelijker."

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties