'Feyenoord klaar op transfermarkt'

'Feyenoord klaar op transfermarkt'

Feyenoord zal vanavond geen spelers meer aantrekken, zo melden Feyenoord-watchers Martijn Krabbendam (VI) en Mikos Gouka (AD). De Rotterdammers rekenen niet meer op een nieuwe aanwinst op de laatste dag van de transferperiode.

De transfer van Ramiz Zerrouki is dan ook van de baan. De Rotterdammers hebben vandaag toch nog een poging gewaagd, maar FC Twente werkte opnieuw niet mee. De Tukkers hielden vast aan een bedrag van acht miljoen euro en daar wil Feyenoord niet aan voldoen.

De komst van een directe vervanger van Fredrik Aursnes zal dus op zich moeten laten wachten tot in ieder geval de winterse transferperiode, die in januari begint. Florian Grillitsch werd de laatste dagen veel in verband gebracht met Feyenoord, maar hij zal in de loop van de avond een contract gaan tekenen bij Ajax.

Ook middenvelder Sivert Mannsverk werd nog genoemd, maar rond zijn naam is het vandaag stil. De Rotterdammers kochten deze zomer vijftien nieuwe spelers en boekten een winst van 33 miljoen euro op de transfermarkt. Het was de meest succesvolle zomer op transfer- en financieel gebied uit de clubgeschiedenis.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties