'Smalling donderdag bankzitter tegen Feyenoord'

'Smalling donderdag bankzitter tegen Feyenoord'

Feyenoord treft donderdagavond een AS Roma met een compleet andere speelstijl. De eerste geluiden uit Italië zijn dat Chris Smalling op de bank plaatsneemt in De Kuip. De 34-jarige verdediger is nog niet fit genoeg om te starten tegen de Rotterdammers.

Smalling wordt al weken klaargestoomd voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord in de tussenronde van de Europa League. De voormalige speler van Manchester United was in de voorgaande edities een plaag voor Santiago Gimenez. De Mexicaan had het lastig tegen de ervaren en fysiek sterke verdediger. Smalling sloeg aan het begin van de week nog een training over, maar stond vandaag gewoon op het trainingsveld.

Dean Huijsen was afgelopen weekend tegen Inter Milan nog basisspeler en maakte een uitstekende indruk in de verdediging. De Romeinen hebben de Nederlander, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Juventus, niet ingeschreven voor de Europa League. Mede door de winterse versterkingen Angeliño en Tomasso Baldanzi dacht trainer Daniele De Rossi de verdediger niet nodig te hebben.

Volgens La Gazzetta dello Sport moet trainer Arne Slot rekening houden met onderstaande namen. Ten opzichte van afgelopen weekend staat nu de Spanjaard Diego Llorente centraal achterin. De verwachting is dat Leonardo Spinazzola in de basis start ten koste van Angeliño. De voormalige speler van PSV kon tegen Inter niet helemaal overtuigen.

Vermoedelijke opstelling AS Roma:
Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Llorente, Spinazzola; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, El Shaarawy; Lukaku.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties