Feyenoord ontvangt AS Roma in uitverkochte Kuip

Feyenoord ontvangt AS Roma in uitverkochte Kuip

De laatste kaarten voor de kraker tussen Feyenoord en AS Roma zijn verkocht. Aanstaande donderdag kan het gaan kolken in De Kuip, aangezien het hele stadion vol zal zitten met Feyenoord-supporters. Het elftal van Arne Slot hoopt op een goede start in het tweeluik met de Romeinen, aangezien de knock-outfase van de Europa League op het spel staat.

Maandagavond werden de laatste kaarten verkocht voor de Europese kraker. Donderdagavond om 18:45 uur moet er een sfeer ontstaan om nooit meer te vergeten, zodat de spelers van Feyenoord het laatste duwtje in de rug ontvangen. Heb je geen ticket kunnen bemachtigen? Bekijk dan het aanbod via de Feyenoord Ticket Exchange.

Via dit officiële platform kunnen seizoenkaarthouders of dagkaartkopers die niet in de gelegenheid zijn om naar De Kuip te gaan, hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties