Slot wordt ook genoemd bij Tottenham Hotspur

Slot wordt ook genoemd bij Tottenham Hotspur

Trainer Arne Slot begint steeds populairder te worden in het buitenland. Onlangs werd de coach van Feyenoord concreet in verband gebracht met een overstap naar Leeds United, nadat de Engelse club zich zelfs officieel had gemeld bij algemeen directeur Dennis te Kloese. Echter, al snel kreeg Leeds te horen dat Slot niet te koop is.

Nu wordt de naam van Slot in verband gebracht met Tottenham Hotspur FC. Het Engelse medium The Times noemt hem als mogelijke kandidaat om Antonio Conte op te volgen, aangezien de Italiaan volgens de laatste berichten de club uit de Premier League spoedig zal verlaten.

Naast Slot worden ook Vincent Kompany (Burnley), Rúben Amorim (Sporting Lissabon), Ange Postecoglou (Celtic), Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) en Mauricio Pochettino genoemd, maar de onlangs ontslagen trainer Julian Nagelsmann wordt gezien als topfavoriet.

Clausule
Het is bekend dat Slot afgelopen zomer een clausule in zijn contract heeft laten opnemen, waardoor hij Feyenoord kan verlaten wanneer een club bereid is om een afkoopsom te betalen. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde het nieuws en liet weten dat deze clausule alleen geldig is gedurende aankomende zomer

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties