Slot: ''Wij zijn tot op het bot gemotiveerd''

Slot: ''Wij zijn tot op het bot gemotiveerd''

Trainer Arne Slot benadert de Klassieker van aanstaande zondag met veel vertrouwen. Feyenoord gaat ook zondag proberen om hetzelfde op de mat te leggen zoals de afgelopen wedstrijden. De intentie tegen Ajax is om hoog druk te zetten en aanvallend voetbal te spelen.

''Wij zijn tot op het bot gemotiveerd'', zijn de duidelijke woorden van Slot op de persconferentie van vrijdagmiddag. De trainer beseft dat de tegenstander over voldoende kwaliteit beschikt. ''Dit is misschien wel het beste Ajax waartegen ik met mijn ploeg ooit heb moeten spelen. Ze spelen goed, mooi en aanvallend voetbal.''

Guus Til noemde Feyenoord de underdog. Slot is het daar niet helemaal mee eens. "Ja, zij winnen hun wedstrijden misschien gemakkelijker. Maar ik vind echt dat we onszelf tekort doen als we zeggen dat we de underdog zijn. Wij hebben ook goede spelers. Bovendien hebben we ons zeventien speelrondes kunnen voorbereiden op dit duel."

"Ja, Ajax zal hier gemotiveerd heen komen. Maar ook wij zijn tot op het bot gemotiveerd een goed resultaat te halen. Ook Ajax heeft zwakke plekken en daar gaan we proberen gebruik van te maken'', reageert Slot, die ook nog de vraag krijgt of hij de berichtgeving heeft meegekregen dat hij als de ideale opvolger van Erik ten Hag gezien wordt. ''Daar kan ik me op dit moment absoluut geen voorstelling van maken.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties