Slot tevreden: ''Dat is denk ik de knapste prestatie''

Arne Slot blikt tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam ook nog terug op de afgelopen transferwindow. De trainer zag de Rotterdamse club versterkt worden met vijf nieuwe spelers en zag een aantal spelers vertrekken die niet in zijn plannen voorkomen. Slot is dan ook tevreden met hoe alles gelopen is.

"We hebben nu twee windows heel veel spelers laten gaan en zeker niet meer geld uitgegeven dan de afgelopen jaren", vertelt Slot. "Het is natuurlijk heel makkelijk om je selectie te versterken als je achter elkaar maar geld uitgeeft. Wij doen dit toch binnen het budget. Toch zijn we er kwalitatief weer sterker op geworden, dat is denk ik de knapste prestatie."

Met aanwinst Philippe Sandler doet Slot rustig aan. "Het begint er wel mee dat we hem eerst moeten opbouwen en dat moeten we niet te gehaast doen, daar nemen we goed onze tijd voor, om ervoor te zorgen dat hij ergens de komende weken een keer klaar zal zijn om minuten te gaan maken."

"Het meest logisch zou zijn als hij natuurlijk eerst in een oefenwedstrijd zijn minuten maakt. En we hebben er inmiddels eentje vastgelegd, ik weet niet of voor hem te vroeg komt, maar bij dezen. We zijn nog op zoek naar wat oefenwedstrijden in de maanden februari en maart. Dus als ploegen dit horen die hier ook naar op zoek zijn, dan kunnen ze zich bij onze teammanager melden.''

Terugkeer supporters
Slot kijkt uit naar de terugkeer van Het Legioen. ''Supporters moeten het al veel te lang missen. Dat je nu maar een deel van onze seizoenkaarthouders en supporters blij kan maken, is voor die mensen en voor ons hartstikke jammer. Ik mag toch hopen dat we heel snel naar een hogere bezetting gaan. Dat kan ook niet anders dan op zeer korte termijn gebeuren, lijkt me.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties