Slot over Gimenez: ''In de rust liet hij zich al behandelen''

Slot over Gimenez: ''In de rust liet hij zich al behandelen''

Santiago Gimenez moest geblesseerd van het veld tijdens de tweede helft in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De spits van Feyenoord is daardoor onzeker voor de komende interlandperiode met Mexico.

''In de rust liet hij zich al behandelen'', vertelt trainer Arne Slot over de liesblessure van Gimenez in gesprek met ESPN. ''Daarna gaf hij aan dat hij eruit moest. Dat zal straks beoordeeld worden om te kunnen bepalen of hij afreist, ja of nee.'' Ayase Ueda kwam als vervanger in het veld voor Gimenez. De Japanner wist zijn eerste officiële doelpunt te maken in het shirt van de Rotterdammers.

Feyenoord is niet van plan om Gimenez af te melden voor het nationale elftal van Mexico en hem extra rust te gunnen. ''Je hebt ook een speler die daar een mening over heeft, en de bond heeft er ook een. Voor mij is het vooral belangrijk om te beoordelen wat hij heeft. Als het goed genoeg is om daar naartoe te gaan, moet hij vooral daar naartoe gaan. Het is ook weer goed om wedstrijden te spelen, maar dan moet hij wel fit zijn.''

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties