Slot over aantrekken Cojocaru: ''Reden waarom is natuurlijk verschrikkelijk''

Slot over aantrekken Cojocaru: ''Reden waarom is natuurlijk verschrikkelijk''

Feyenoord haalde deze week keeper Valentin Cojocaru binnen. De Roemeen tekent een contract tot het einde van het seizoen en moet het keepersprobleem oplossen dat was ontstaan na de zware blessure van Justin Bijlow.

Slot is blij met zijn komst, zo geeft de trainer aan op de persconferentie. ''Feyenoord is, net als de andere topclubs in Nederland, gewend om drie ervaren keepers te hebben. Dit seizoen moesten we, door onze financiële situatie, van drie naar twee ervaren keepers gaan.'' Achter Bijlow en Ofir Marciano stond jeugdkeeper Thijs Jansen.

''Als je eerste doelman er dan drie maanden uitligt dan is er wel alles aan gelegen om te kijken of er toch nog een mogelijkheid is om een keeper aan te trekken met wat meer ervaring. Helemaal omdat we ook nog in Europa actief zijn. Vervelend genoeg is dat gelukt, want de reden waarom dit kan is natuurlijk verschrikkelijk (de oorlog in Oekraïne)'', sluit de oefenmeester af. Cojocaru zal er tegen Ajax morgen niet bij zijn. De administratie is nog niet helemaal rond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties