Slot nuanceert: ''Ook alleen op basis van een YouTube-filmpje''

Slot nuanceert: ''Ook alleen op basis van een YouTube-filmpje''

Arne Slot wil niet meegaan in de mening dat Feyenoord een sensationele transferzomer achter de rug heeft. De trainer stipt aan dat de Rotterdammers meer spelers hebben laten gaan en dat het nog afwachten is hoe de buitenlandse aankopen gaan presteren in Nederland.

''Ik weet echt niet waar we staan en of we omhoog of omlaag moeten kijken'', vertelt Slot in het Algemeen Dagblad. De trainer heeft verder met verbazing gekeken naar de reacties van een groot deel van de supporters van Feyenoord toen de naam van Ramiz Zerrouki viel. De Rotterdammers zagen in de middenvelder een belangrijk puzzelstukje van het nieuwe Feyenoord.

Het sentiment rondom Zerrouki was direct negatief. Wanneer er dan een gerucht naar buiten kwam over bijvoorbeeld een Argentijn waren de reacties lovend. ''Als we dan een speler halen uit Zuid-Amerika dan zie ik de reacties van: jongens, we hebben er nou eentje'', vertelt Slot. ''En voor veel supporters is dat ook alleen op basis van een YouTube-filmpje.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties