''Slot lijkt veel vertrouwen te geven aan Naoufal Bannis''

''Slot lijkt veel vertrouwen te geven aan Naoufal Bannis''

De tweede voorronde van de UEFA Conference League staat al op 22 juli op het programma voor Feyenoord. De selectie van de Rotterdammers is nog niet op orde op dit moment, maar al zouden er voor die datum nog versterkingen komen: zouden die versterkingen dan op die datum al klaar voor de start zijn?

Sowieso lijkt Naoufal Bannis een behoorlijke kans te maken op de felbegeerde plek als spits, minstens in deze periode. "Slot lijkt veel vertrouwen te geven aan Naoufal Bannis, die zowel in de oefenduels met AA Gent (1-1) als AEK Athene (3-1) scoorde. Bannis werd vorig seizoen voor de basis nog te licht bevonden door toenmalig Feyenoord-coach Dick Advocaat", aldus journalist Yorick Hokke in De Telegraaf. "Slot heeft Robert Boženík ook als jonge spits. De trainer heeft duidelijk andere plannen met Bryan Linssen, die voorlopig Berghuis op de vleugel zijn plek laat innemen."

Daarnaast zijn er ook nog de jeugdspelers Lennard Hartjes en Antoni Milambo die een goede indruk hebben gemaakt op Slot en ook Christian Conteh vindt de trainer een interessante speler. Op dit moment wordt middenvelder Leroy Fer weliswaar als centrale verdediger gebruikt (omdat Lutsharel Geertruida geblesseerd is), maar Slot ziet ook wel wat in Sem Valk en (vooral) Ramon Hendriks als spelers die de positie, bij absentie van Geertruida, in zouden kunnen vullen.

Lees meer over
Naoufal Bannis Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties