Slot: ''Ik vond ons de hele wedstrijd in de afwerking slordig''

Arne Slot is tevreden met het resultaat van Feyenoord tegen FC Volendam. De trainer zag zijn ploeg met een 0-2 overwinning van het veld stappen. De tweede helft is er een om snel te vergeten. Slot vertelt hoe hij de tweede helft had beleefd.

''Ik denk dat we de tweede helft meerdere goede kansen hebben gehad'', begint Slot in gesprek met ESPN. ''Ook gelijk in het begin wel. De tegenstander gaat ook iets opportunistischer spelen en gooit er een tweede spits bij. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel tevreden was met het feit dat we ze van onze goal hebben afgehouden. Eigenlijk hebben we niks weggegeven.''

Ook Slot zag Feyenoord in de tweede helft een minder niveau halen. Al waren er in de eerste helft ook voldoende slordigheden in het spel. ''Dat elke aanval van ons niet perfect was dat geloof ik meteen. Dat heeft ook te maken met de tussenstand, speelwijze tegenstander en dat het bij ons wat slordiger was. Al vond ik ons de hele wedstrijd in de afwerking slordig.''

Feyenoord kan spreken van een topweek. ''En dan met name door afgelopen donderdag. De vorige keer dat wij een goede week hadden na Twente en AZ uit lukte ons het niet om uit 33 doelpogingen niet meer dan een goal te maken waardoor we gelijkspelen tegen Fortuna. Daardoor is het des te lekkerder dat we nu genoeg doelpogingen gehad hebben en er nu twee gemaakt hebben.''