Slot houdt lippen op elkaar na vraag over Zerrouki

Slot houdt lippen op elkaar na vraag over Zerrouki

Arne Slot wil niets zeggen over een eventuele transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers wil zich met zijn ploeg focussen op de lastige uitwedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Utrecht.

Joep Schreuder van de NOS waagt een poging om informatie los te krijgen bij Slot over de komst van Zerrouki. De journalist geeft aan dat de speler graag naar Feyenoord wil komen en dat Slot hem graag wil hebben. Waarom is het tot dusver dan nog niet gelukt om hem binnen te halen? ''Dat zijn allemaal aannames die je doet'', reageert de trainer.

''Ik denk dat de club Feyenoord al in een eerder stadium bij Ramiz is uitgekomen. Alles wat ik nu daar weer over zeg, leidt tot headlines. Ik zou het heel fijn vinden als het over Utrecht gaat. Daar moeten de jongens die ik nu tot m’n beschikking heb, en ikzelf ook, ons optimaal op voorbereiden'', aldus Slot.

Door de personele problemen op het middenveld kan de eventuele komst van Zerrouki noodzaak zijn, maar je kan het ook zien als een vorm van ambitie. Hoe kijkt Slot daarnaar? ''Ik denk dat het nu meer een kwestie van noodzaak is, gezien de aantallen die we hebben. De grootte van de transfersommen en de grootheid van de speler die je aantrekt bepalen dan de ambitie.''

''Dat is eigenlijk ook wel kort door de bocht, maar als je de financiële mogelijkheden niet hebt om aan die ambities te voldoen, dan zal je daar op een andere manier creatief in moeten zijn'', gaat de trainer verder. ''Laat dat nou net hetgeen zijn wat we hier al anderhalf jaar moeten doen, omdat er in de voorgaande vijf jaar eigenlijk nooit een speler is verkocht. Dat nemen we nu mee in de financiële 'beperkingen' die er zijn. Ik weet dus niet of het eerlijk is of de hoogte van de transfersom gaat bepalen wat onze ambitie is.''

Lees meer over
Arne Slot Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties