Slot: ''Hopelijk zal er snel worden geïnvesteerd''

Slot: ''Hopelijk zal er snel worden geïnvesteerd''

Arne Slot is duidelijk als het gaat om de ambities van Feyenoord. De trainer hoopt dat de clubleiding snel flink gaat investeren in vervangers van Oussama Idrissi en Sebastian Szymanski.

''Als we beter willen worden dan vorig seizoen, dan moeten de vervangers van Idrissi en Szymański beter zijn'', vertelt Slot in gesprek met RTLnieuws.nl. ''Met dertig miljoen voor Kökcü en dertig miljoen voor deelname Champions League zal er hopelijk snel geïnvesteerd worden.'' Bij Feyenoord worden de laatste dagen de namen van Luka Ivanusec en Arsen Zakharyan nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar De Kuip.

Slot is, ondanks het uitblijven van grote aankopen, tevreden over het huidige niveau van Feyenoord. ''In alles staan we er beter voor dan een jaar geleden. Neem alleen al de intensiteit waarmee we nu drie oefenduels spelen. Dat konden we vorig jaar echt niet brengen, hoor. En wat Yankuba en Leo betreft: het zou zomaar kunnen dat zij het de basisspelers heel lastig gaan maken. Die jongens doen het echt uitstekend. Anderzijds: de behaalde titel brengt ook weer andere verwachtingen met zich mee. Daar zullen we mee om moeten gaan.”

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties