Slot: ''Hoop dat de fans hun waardering laten blijken''

Slot: ''Hoop dat de fans hun waardering laten blijken''

Trainer Arne Slot is inmiddels, zover dat mogelijk is, bijgekomen na de zenuwslopende wedstrijd in Marseille. Feyenoord stelde daar de finaleplaats in Tirana veilig, maar neemt het morgen alweer op tegen PSV in de competitie.

Plek drie ligt na de nederlaag van FC Twente van eerder vanavond voor het grijpen. De Rotterdammers moeten in de resterende drie wedstrijden nog minimaal één keer gelijkspelen. ''Ook in de competitie hebben we dus nog iets om voor te spelen'', zei Slot op de clubwebsite.

De selectie zal morgen geweldig ontvangen worden door Het Legioen na het bereiken van de finale van de Conference League. Slot kijkt daar naar uit. ''Ik hoop, maar heb ook de verwachting, dat onze supporters hun waardering voor het bereiken van de finale gaan laten blijken. Hopelijk steunen ze ons negentig minuten lang en schreeuwen ze ons naar een overwinning.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties