Slot haalt uit: ''Iemand probeert onrust te veroorzaken''

Donderdagmiddag kwamen er berichten naar buiten dat acht spelers van Feyenoord (tijdelijk) mogen vertrekken. Trainer Arne Slot werd vrijdagmiddag tijdens de persconferentie geconfronteerd met de berichtgeving en was duidelijk geïrriteerd. Het nieuws was niet alleen feitelijk onjuist, maar zorgde ook voor onrust binnen de selectie van Feyenoord.

''Ja, dat was ook weer zo vervelend'', begint Slot zijn verhaal. ''Kijk, het is inherent aan de voetballerij of de politiek dat er heel veel dingen in de media komen die niet waar zijn. Dan kan ik me alleen maar voorstellen dat degene die dit in de media heeft gebracht anti-Feyenoord is. Het is pertinent niet waar dat onze spelers op een website zijn aangeboden. Dat is honderd procent onwaar. Dan is het waarschijnlijk iemand geweest die probeert onrust te veroorzaken binnen Feyenoord.''

Slot heeft vrijdagochtend direct een aantal gesprekken gevoerd en heeft ook de groep toegesproken. ''Dat betekent dus dat ik vanochtend langs een paar jongens moet lopen om ze te laten zien en te vertellen dat het absoluut niet waar is dat ze op een transferlijst zouden staan. Daarna heb ik, in aanwezigheid van iedereen, nog tegen de jongens gezegd: als je niet met mij hebt gesproken over verminderde speelkansen, hoef je je er niets van aan te trekken."

Slot had de beschikbare tijd liever gebruikt om de selectie nog verder voor te bereiden op de thuiswedstrijd van zondagmiddag tegen Almere City. ''Dat heeft er al toe geleid dat vanochtend de eerste berichten bij mij binnenkwamen, en ongetwijfeld ook bij Dennis, van 'Hey, ik las dat die en die verhuurd worden, klopt dat?' Dit zorgt voor onnodige onrust. Daarom komt het waarschijnlijk van iemand die de behoefte heeft om onrust te creëren binnen Feyenoord.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties