'Slot geïrriteerd vanwege lekken contractinformatie aan De Telegraaf'

'Slot geïrriteerd vanwege lekken contractinformatie aan De Telegraaf'

Het zijn enkele roerige dagen geweest voor Arne Slot. De trainer werd nadrukkelijk gelinkt aan Tottenham Hotspur, maar het kwam uiteindelijk niet tot een vertrek bij Feyenoord. Slot maakte donderdagochtend een einde aan de soap door aan Feyenoord-watchers Martijn Krabbendam en Mikos Gouka mede te delen dat hij ervoor had gekozen om in te gaan op een aanbieding van Feyenoord en de club trouw te blijven.

Slot heeft de ontwikkelingen nauwlettend gevolgd en heeft zich vooral gestoord aan het lekken van informatie uit zijn contract naar De Telegraaf. De krant meldde dat Slot afgelopen januari een tekenbonus heeft ontvangen van ongeveer één miljoen euro en een kampioensbonus van rond anderhalf miljoen euro. Journalisten Steven Verseput en Joris Kooiman schrijven in een uitgebreide analyse in het NRC dat Slot geïrriteerd is over het uitlekken van deze informatie.

Volgens Slot is hierdoor het beeld ontstaan dat hij niet loyaal zou zijn aan Feyenoord en dat het hem alleen maar om geld zou draaien. Dat is in de ogen van de trainer nooit het geval geweest. Slot heeft ambitie om ooit in de Premier League aan de slag te gaan, maar hij beseft maar al te goed dat er bij Feyenoord een goede basis is gelegd om op voort te bouwen. Slot geeft vrijdagmiddag een persconferentie in De Kuip en zal daar dieper ingaan op de ontwikkelingen van de afgelopen dagen.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties