Slot: ''De berichtgeving van De Telegraaf is wat voorbarig''

Slot: ''De berichtgeving van De Telegraaf is wat voorbarig''

Trainer Arne Slot bevestigt dat het eerste onderzoek van Calvin Stengs positief is geweest. Echter is het nog te vroeg om definitief uit te sluiten dat de middenvelder geen zware kruisbandblessure heeft opgelopen. De Rotterdammers moeten meer onderzoeken doen om definitief erachter te komen hoe lang Stengs aan de kant staat.

''De berichtgeving van De Telegraaf is wat voorbarig,'' begint Slot in gesprek met ESPN. ''Je doet meerdere onderzoeken. Het is wel zo dat het eerste onderzoek positief was, je sluit met meerdere onderzoeken dingen uit. Er moeten nog onderzoeken volgen, maar de eerste aanzet is positief. Dat wil niet zeggen dat het ook zeker een positief eindresultaat zal zijn. Dat is eigenlijk de actuele status.

Slot wil nog niet te veel conclusies trekken uit het eerste onderzoek. De vrees voor een zware kruisbandblessure is wel enigszins afgenomen. ''Dat kunnen we nog niet definitief uitsluiten, maar die hoop hebben we wel.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties