Slot: "Dat komt niet doordat we nog geen td hebben"

Slot: "Dat komt niet doordat we nog geen td hebben"

Feyenoord staat voor de derde wedstrijd van 2023, maar het is nog altijd niet gelukt om vervangers aan te trekken voor de geblesseerde Gernot Trauner en Quinten Timber. Trainer Arne Slot verzekerde donderdagavond echter dat dat niets te maken heeft met het feit dat er nog altijd geen technisch directeur/manager is.

Toen de vraag over het uitblijven van een opvolger van Frank Arnesen kwam, gaf Slot aan zich daar weinig zorgen over te maken. "Ik heb nu liever een nieuwe speler dan een nieuwe technisch directeur", reageerde hij tijdens zijn persconferentie na Feyenoord - PEC Zwolle.

"Je kunt zeggen: als je een nieuwe technisch directeur hebt, zullen er ook sneller spelers komen. Maar wij werken er hard aan. Dat we nog geen nieuwe spelers hebben, heeft niet zozeer te maken met hoeveel mensen we in onze organisatie hebben, maar veel meer met onze financiële realiteit."

Scout Slot zelf?
Hoeveel tijd Slot zelf kwijt is aan het bekijken van potentiële aanwinsten? "Daar heb je in de voorbereidingsperiode veel tijd voor. Maar nu hebben we zondag gespeeld, donderdag gespeeld en moeten we zondag weer spelen. Ik zal Groningen gaan bekijken en niet uren stoppen in het bekijken van spelers."

"Ik kijk wel een beetje mee en ik heb wel een duidelijke mening over spelers die ik ken. Dan gaat het over spelers uit de Nederlandse competitie, of die tot voor kort in Nederland hebben gespeeld. Als het om spelers uit andere windstreken gaat, zijn we daar als staf ook onderdeel in, maar is het met name de scouting die daar tijd en energie in stopt."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties