Slot: "Als je hier trainer bent, gaat het alleen maar daarover"

Slot: "Als je hier trainer bent, gaat het alleen maar daarover"

Vooralsnog is het lastig in te schatten waar Feyenoord precies staat. De ploeg had veel te veel moeite met FC Drita, maar won vervolgens eenvoudig uit bij FC Luzern. Ook trainer Arne Slot wil zich nog niet aan een concrete doelstelling wagen.

"Dat vind ik lastig in te schatten", antwoordde Slot in gesprek met ESPN op de vraag waar dit Feyenoord kan eindigen. "In de eerste weken hebben we gespeeld met een team dat lang niet compleet was. Inmiddels wel, maar elke keer ben je nieuwsgierig welke kant het op gaat. Wordt het een wedstrijd als tegen Drita of tegen Luzern?"

De vraag is of de selectie daadwerkelijk compleet is, of dat er nog enkele versterkingen nodig zijn. "Als je trainer van Feyenoord bent gaat het alleen maar daarover", lachte Slot. "Vandaag staan deze jongens op het veld, die het tegen Luzern heel goed gedaan hebben. Ik ben heel nieuwsgierig hoe we ons op dit niveau gaan presenteren."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties