'Slory wekt interesse Bayern München; Gündüz naar TOP Oss'

'Slory wekt interesse Bayern München; Gündüz naar TOP Oss'

Jaden Slory wordt gevolgd door diverse clubs uit het buitenland. De 17-jarige talentvolle buitenspeler van Feyenoord heeft vooral tijdens het EK Onder 17 flink indruk weten te maken en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de diverse scouts.

Tijdens de finale tegen Frankrijk Onder 17 was Slory trefzeker. De aanvaller nam de bal perfect aan en was daarna de doelman te snel af. Helaas was zijn doelpunt niet genoeg om Europees kampioen te worden.

Volgens 1908.nl heeft Bayern München recentelijk geïnformeerd bij Feyenoord naar Slory. De Rotterdammers zien een vertrek echter totaal niet zitten en zijn zelfs bezig om zijn contract dat nu loopt tot medio 2024 te verlengen.

Het is niet de eerste keer dat Bayern München een talent uit de jeugdopleiding van Feyenoord nadrukkelijk volgt. Eerder slaagde de Rekordmeister erin om Joshua Zirkzee over te nemen. Of dat met Slory gaat lukken is nog maar de vraag. De Duitsers hebben zich nog niet concreet gemeld.

Ömer Gündüz
De oud-Feyenoorder heeft transfervrij de overstap gemaakt naar TOP Oss. De 21-jarige middenvelder speelde vorig seizoen nog zeventien wedstrijden in Feyenoord Onder 21. Mede vanwege blessures heeft Gündüz nooit een vast onderdeel kunnen zijn van de eerste selectie.

Bij Top Oss zijn blij met zijn komst: ''Ömer is een speler die zowel op het middenveld als centraal achterin ingezet kan worden. Hij is een groot talent en hij krijgt hier de kans om zich tussen de gevestigde orde te nestelen. Hij heeft veel potentie en hij staat te popelen om belangrijk te zijn voor TOP Oss.''

Lees meer over
Slory
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties