'Feyenoord wil contract Jaden Slory verlengen'

'Feyenoord wil contract Jaden Slory verlengen'

Jaden Slory staat er goed op in de jeugdopleiding van Feyenoord. De aanvaller heeft vorig jaar zijn eerste profcontract getekend tot medio 2024 en de Rotterdammers willen zijn huidige contract alweer verlengen, zo meldt Feyenoord Youth Watchers.

Slory heeft een goed EK achter de rug met Oranje Onder 17. De 17-jarige vleugelaanvaller was zelfs trefzeker in de finale. Feyenoord gaat in gesprek om zijn contract te verlengen tot medio 2025. Slory is nog geen achttien jaar daarom is het niet mogelijk om hem langer dan drie jaar vast te leggen.

Melvin Boel, zijn trainer afgelopen seizoen bij Feyenoord Onder 18, noemt hem een 'moderne rechtsvoetige buitenspeler'. ''De ene keer is hij bepalend met een doelpunt, dan weer met een assist of een moment van druk zetten waardoor iemand anders in scoringspositie kan komen.''

''Spelers moeten voelen dat het niet altijd om hen gaat. Je hebt een rol binnen het team en ik ben er van overtuigd dat als je als team goed bent, je als individu kan uitblinken. En daar heeft Jaden met zijn één-tegen-één, snelheid en eventueel scorend vermogen specifieke kwaliteiten voor.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties