Slavia Praag woedend op Tsjechische bond na blessuregeval

Slavia Praag woedend op Tsjechische bond na blessuregeval

Slavia Praag moet Lukás Masopust zo goed als zeker missen in de wedstrijden tegen Feyenoord. De middenvelder heeft een blessure opgelopen tijdens de interlandperiode. Slavia Praag is woedend over de gang van zaken en de club stelt in een statement dat de voetbalbond van Tsjechië heeft gegokt met de gezondheid van diverse spelers.

''De club is diep teleurgesteld over de behandeling van spelers tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Wales '', reageert de club, geciteerd door Voetbal International. ''Het was niets anders dan gokken met de gezondheid van spelers, die al overbelast waren. Dit schaadt de belangen van het Tsjechische voetbal als geheel.''

Masopust moest vanwege kramp naar de kant in de wedstrijd tegen Zweden. In de oefenwedstrijd tegen Wales viel de middenvelder uit met een blessure. De medische staf verwacht dat Masopust zes weken buitenspel staat. Slavia Praag is van mening dat de 29-jarige middenvelder niet had mogen spelen tegen Wales. Eerder werd al bekend dat Aiham Ousou en Srdjan Plavsic geschorst zijn voor de eerste wedstrijd tegen Feyenoord.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties