Sjaak Polak genoemd als nieuwe trainer Feyenoord Vrouwen

Sjaak Polak genoemd als nieuwe trainer Feyenoord Vrouwen

Sjaak Polak wordt bij Feyenoord Vrouwen genoemd als nieuwe trainer. De 46-jarige oud-voetballer maakt al jaren indruk bij ADO Den Haag Vrouwen. De Rotterdammers zien in Polak daarom een geschikte opvolger voor de onlangs ontslagen trainer Danny Mulder.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Polak heeft persoonlijk nog niks van Feyenoord vernomen. ''Ik heb er niets over gehoord. Of ze moeten me tijdens de wedstrijd hebben gebeld. Dat is niet gebeurd. Of ik het zou willen? Ik weet het niet, ik zou er pas over gaan nadenken als het echt zo is.''

Feyenoorder Celainy Obispo: ''Ja, ik heb nog met Polak bij ADO gewerkt. Echt een goede vent. Maar ik kan me niet voorstellen dat hij bij ADO weggaat. Tenminste, daar reken ik niet op. Of hij bij Feyenoord zou passen? Ik vind het moeilijk om te zeggen wat voor soort trainer we nodig hebben.''

Of Polak daadwerkelijk een overstap naar Feyenoord gaat maken is de vraag. De Rotterdammers hebben diverse opties en willen spoedig een opvolger van Mulder presenteren. Sandra van Tol neemt voorlopig met haar technische staf de taken waar.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties