Sinisterra en Teixeira ontbreken tegen Vitesse

Sinisterra en Teixeira ontbreken tegen Vitesse

Feyenoord moet het morgen tegen Vitesse doen zonder Luis Sinisterra. De aanvaller van de Rotterdammers is niet fit genoeg om minuten te kunnen maken. Sinisterra liep zijn blessure op vlak voor de winterstop. De verwachtingen zijn dat hij volgende week weer kan aansluiten bij de groep.

João Carlos Teixeira komt niet meer voor in de plannen van trainer Arne Slot. De Portugees mag vertrekken bij Feyenoord en zit daardoor ook niet bij de wedstrijdselectie. Teixeira mag op huurbasis vertrekken, maar Feyenoord staat ook open voor een definitief vertrek.

"We hebben verder iedereen tot onze beschikking", vertelde Slot op de persconferentie. De trainer laat wel weten dat 'één of twee' spelers pas net weer meetrainen. Reiss Nelson komt in aanmerking voor een plek in de basis.

Rommelige voorbereiding op Vitesse
"Ik heb tegen mijn spelers gezegd dat dit eigenlijk een heel fijne en goede ervaring is geweest, juist omdat we dit nu gelijk in de eerste week hebben meegemaakt", redeneerde Slot. "Ik denk niet dat het de laatste week gaat zijn dat we met zulke veranderlijke omstandigheden om moeten gaan."

De Rotterdammers speelden toch nog een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. "Nog zoiets: we hadden die wedstrijd in De Kuip moeten spelen, maar dat kon op het laatste moment niet omdat het veld niet goed was. Toen moesten we naar Varkenoord. Dus we hebben heel goed getraind in het omgaan met veranderende omstandigheden.''

Lees meer over
Luis Sinisterra João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties