Sinisterra neemt afscheid: "Kon me geen betere plek wensen dan Feyenoord"

Sinisterra neemt afscheid: "Kon me geen betere plek wensen dan Feyenoord"

Luis Sinisterra is definitief vertrokken bij Feyenoord. De aanvaller vertrok in 2018 naar Rotterdam voor zijn eerste Europese avontuur, en trekt vier jaar later als publiekslieveling de deur achter zich dicht. Op de clubwebsite neemt hij afscheid van Feyenoord en Het Legioen.

"Na mijn vertrek uit Colombia voor een avontuur in Europa kon ik mij de afgelopen jaren geen betere plek wensen dan Feyenoord", vertelde hij. "Van de mensen waarmee ik dagelijks op en rond het veld heb gestaan tot de leiding van de club: van iedereen heb ik de hulp en het vertrouwen gekregen. Dat had ik nodig om sterker terug te keren na mijn blessure en me te ontwikkelen tot de voetballer die ik nu ben. Daar ben ik iedereen enorm dankbaar voor."

Dat gold ook voor de achterban. "Door de supporters leek het iedere keer weer alsof ik vleugels kreeg als ik het veld op kwam. Ik ga veel dingen enorm missen, maar er zijn nog veel meer mooie herinneringen die ik altijd bij me zal dragen."

Droom
Op de clubwebsite van Leeds United spreekt Luis Sinisterra van een droom die uitkomt. "Dit is een historische club met geweldige fans. Ik heb veel goede verhalen gehoord over het stadion en de sfeer. Ik kan niet wachten om dat mee te maken. Het is altijd een droom van me geweest om in de Premier League te spelen. Deze staat op het punt om uit te komen."

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties