Sinisterra scoort tijdens basisdebuut in de Premier League

Luis Sinisterra staat er goed op bij Leeds United. De buitenspeler start dinsdagavond in de basis tijdens de thuiswedstrijd tegen Everton in de Premier League. Sinisterra maakt hiermee zijn basisdebuut in de competitie. Leeds United trapt vanavond om 21:00 uur af op Elland Road.

Vorige week maakte Sinisterra voor de Engelse club zijn debuut in de League Cup. De Colombiaan scoorde na twintig minuten de 1-0 voor de Engelsen in de wedstrijd tegen Barnsley. Voor Feyenoord is het belangrijk dat Sinisterra een goede indruk maakt bij Leeds United.

Feyenoord kan namelijk nog vijf miljoen euro aan bonussen ontvangen. De Rotterdammers hebben Sinisterra verkocht voor een bedrag van 25 miljoen euro vast en dat kan dus nog aardig oplopen. Ook is er een doorverkooppercentage bedongen.

Update | Luis Sinisterra was verantwoordelijk voor de gelijkmaker van Leeds United tegen Everton. De oud-Feyenoorder werd tien minuten na zijn doelpunt gewisseld voor middenvelder Mateusz Klich. Sinisterra speelde een prima wedstrijd voor de Engelsen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 stand.