Sinisterra scoort op geweldige wijze eerste goal voor Leeds

Luis Sinisterra heeft zijn eerste doelpunt voor Leeds United gemaakt. De Colombiaan scoorde na twintig minuten de 1-0 voor de Engelsen in de wedstrijd tegen Barnsley in de League Cup.

De oud-Feyenoorder schoot vanaf ongeveer twintig meter hard binnen. Hij stond ook aan de basis bij de 2-0, toen hij een penalty meekreeg voor Leeds United. Sinisterra speelde tot nu toe 26 minuten in de Premier League, verdeeld over twee invalbeurten. Vanavond begon hij voor het eerst in de basis bij zijn nieuwe ploeg.

''Een geweldig gevoel'', vertelt de oud-Feyenoorder na afloop van de gewonnen wedstrijd van Leeds United. ''Ik ben heel blij om mijn eerste doelpunt te maken voor Leeds United. Het doelpunt was mooi, ja! Ik hoop de eerste van velen hier. Nu moet ik ervan genieten en gefocust blijven voor de volgende wedstrijd.''

Sinisterra liep tijdens zijn eerste oefenwedstrijd al na een half uur een hamstringblessure op. ''Ik had wat kleine problemen, maar nu voel ik me topfit. Ik wacht op de volgende kans van de trainer. Wanneer hij me nodig heeft zal ik er staan. Voor ons is het belangrijk dat we door zijn in het bekertoernooi. Nu blijven we doorgaan en dat is belangrijk.''