Sinisterra eist hoofdrol op bij Colombia tegen Mexico

Santiago Gimenez heeft de oefenwedstrijd met Mexico niet weten te winnen van Colombia. Bij de tegenstander was oud-Feyenoorder Luis Sinisterra de grote man. De aanvaller kwam de tweede helft in het veld en wist twee keer te scoren in de 2-3 gewonnen oefeninterland.

Mexico kwam de eerste helft nog op een 2-0 voorsprong. Sinisterra had slechts drie minuten nodig om de 2-1 te maken en nog geen drie minuten later was de aanvaller verantwoordelijk voor de 2-2. Middenvelder Wilmar Barrios bepaalde de eindstand op 2-3 in het voordeel van Colombia.

Sinisterra is helaas niet te bewonderen op het WK in Qatar. Colombia heeft zich niet weten te plaatsen voor het toernooi. Mexico is er wel bij met Gimenez. De spits begon tegen de verwachting in op de bank en Henry Martín kreeg de voorkeur in de punt van de aanval. De spits van Feyenoord kreeg als invaller een half uur speeltijd.

6' | 1-0 | Vega
29' | 2-0 | Arteaga
49' | 2-1 | Sinisterra
52' | 2-2 | Sinisterra
68' | 2-3 | Barrios