Sinisterra: "Dat helpt mij om mezelf te verbeteren"

Sinisterra: "Dat helpt mij om mezelf te verbeteren"

Luis Sinisterra was zondagmiddag maar weer eens enorm belangrijk voor Feyenoord. De Colombiaan schoot diep in blessuretijd de winnende 2-1 tegen FC Utrecht binnen, alweer zijn 22e treffer (alle competities) van een sterk seizoen. Na afloop verscheen hij voor de camera van ESPN.

Daar gaf Sinisterra onder meer aan uit te kijken naar de wedstrijd tegen Marseille. "In Europese wedstrijden komt er altijd iets speciaals los met het publiek en de sfeer hier", werd zijn antwoord vertaald door presentator Milan van Dongen. "Dan kunnen we allemaal iets moois geven. Ik heb heel veel zin in donderdag, want het wordt een belangrijke wedstrijd. We moeten op ons best zijn om Marseille te kunnen verslaan."

Sinisterra verschijnt niet vaak voor de camera, en daarom werd deze gelegenheid ook gebruikt om iets dieper in te gaan op zijn tijd in Rotterdam. Hij werd bijvoorbeeld gevraagd naar het Que Si, Que No, Que Luis Sinisterra dat het Legioen voor de publiekslieveling zingt. "Ik hou wel van dat liedje. Ik ben heel gelukkig hier en hoop dat ze het nog veel blijven zingen. Ik heb het goed naar m'n zin."

Dit seizoen is het gezang voor de Colombiaan nog veel vaker te horen, omdat hij in zijn ontwikkeling grote stappen heeft gezet. Zelf looft hij onder meer de rol van Arne Slot daarin. "De trainer praat veel met me en corrigeert me als het nodig is. Hij voert veel individuele gesprekken met iedereen. Er is een goede sfeer en we hebben gewoon goede groep met goede spelers. Dat helpt mij om mezelf te verbeteren."

Tot slot ging het over zijn toekomst, al kon Sinisterra daar niet veel over kwijt. "Ik weet het nog niet. Ik ben nu honderd procent gefocust op Feyenoord. Na dit seizoen gaan we zitten met mijn zaakwaarnemer en met de club. Dan gaan we samen kijken wat het beste is voor mij en voor Feyenoord." Van Dongen zelf concludeerde daaruit dat de aanvaller bij een goed bod wel zou willen vertrekken.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties